3 Ekim 2019 Perşembe 19:00

Kız Çocuğu

Onur Ünlü

Yazar Sohbeti / Kitap İmzası

Peter’le el ele tutuşmuş, Kadife Sokak’ın biradan ve kahkahadan mürekkep şehvetli curcunasını yel gibi yarıp geçerek, ikindi vaktinin kalbine doğru çılgınlar gibi koşuyoruz. Ceplerimiz tıka basa altın paralarla, yorgun damatların, gerdeğin ertesi günü bir umut bozdurduğu, on dört ayar ince bileziklerle dolu. Barlar sokağının çakırkeyif yarı bakire genç kızları, bana gıptayla bakıyorlar. Hangi genç kız Kadıköy sokaklarında bir doksan boyunda bir zenciyle el ele koşmak istemez ki! Ama benim umurumda değil. Ben sadece on altı yaşındayım ve benden bir yaş büyük sevgilimle otuz bin euro’yu toparlamak için altı günümüz kaldı.
 
Merkezinde on altı yaşında çok zeki bir kız çocuğu olan bir intikam hikâyesi. Onur Ünlü’nün ilk romanı.
 
Onu daha ziyade ödüllü filmlerinden ve Ah Muhsin Ünlü mahlasıyla yazdığı şiirlerinden tanıyoruz, fakat bu akşam Doğan Kitap’tan çıkan romanı Kız Çocuğu üzerine sohbet etmek ve kitaplarımızı imzalatmak için buluşuyoruz Onur Ünlü’yle. Sizi de bekleriz!
 
 
Onur Ünlü: 1973 İzmit doğumlu. Anadolu Üniversitesi’nde Reklamcılık okudu. Marmara Üniversitesi’nde İletişim Bilimleri üzerine yüksek lisans yaptı. 1997’de girdiği sinema-tv sektöründe senarist, yapımcı ve yönetmen olarak sayısız işe imza attı. Filmleri ulusal ve uluslararası festivallerde birçok ödül kazandı. Ah Muhsin Ünlü müstear ismiyle yazdığı şiirlerinin toplandığı tek şiir kitabı Gidiyorum Bu ve Alper Kırklar tarafından hazırlanan nehir söyleşi kitabı Bir Sürü Endişe Sel Yayınları tarafından yayımlandı.

 

Lütfen önceden kaydolunuz.


Öğrenci
Mezun
Evet
Hayır