Pelin Özer

İrem Kopuz

 

 

 

16 Eylül Perşembe 21:00

Yeryüzünün Tükenmez Sözü

Moderatör: İrem Kopuz

Pelin Özer

Edebiyat Konuşmaları

Kıraathane Kitap Şenliği'ne 2019'daki ilk yılından itibaren her yıl katılarak bize güç katan Alef'in bu etkinliğinde Pelin Özer ile şiir kitapları Atlasın Bir Ucunda, Liya Lu ve romanı 17 Haziran üzerine konuşmak için buluşuyoruz.

Özer’in etkilendiği yazarlardan şiir yazma hikâyesine, kitaplarının yayımlanmasından editörlüğüne birçok konuya değineceğiz. Sizleri de yazarla tanışmaya, söyleşmeye bekliyoruz.

Pelin Özer: 1972 Bursa doğumlu. Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. 2003’e dek basın ve yayın alanında kültür-sanat muhabiri, kitap ve dergi editörü, redaktör olarak çeşitli kuruluşlarda çalıştı. Şiir, yazı ve söyleşileri çeşitli dergilerde yayımlandı, yayımlanıyor. 2010’da Boğaziçi Kitap Fuarı Haiku Yarışması’nda bir haikusuyla Jüri Özel Ödülü’ne değer görüldü, 2012’de 17 Haziran romanıyla Doğan Kitap tarafından verilen Duygu Asena Roman Ödülü’nü kazandı.

İrem Kopuz: 1998 doğumlu. Boğaziçi Üniversitesi’nde Matematik okuyor. Edebiyatı seviyor.

Katılmak için etkinlik başlangıç saatinde linke tıklayınız. 

Zoom Webinar ID: 885 9676 7721

Tek tık'la: Alef'in kitaplarını incelemek için lütfen yayınevinin dijital şenlik alanımızdaki standını ziyaret etmeyi unutmayın!

Şenliği mobil cihazınızdan takip ediyorsanız Alef'in standı şurada. 

Çevrimiçi. Zoom linki ve Webinar ID ile katılıma açık.


Öğrenci
Mezun
Evet
Hayır