Stella Karachristianidou

28 Kasım Pazar 12:00-14:00

Diyarın Dilleri: Yunanca -- A.1.2

Stella Karachristianidou

Atölye

#DiyarınDilleri programımız kapsamında Yunanca atölyemiz yeniden başlıyor. Bu ders katılımcılara Yunan dilini tanıma fırsatı verecek, farklı aktivitelere katılarak Yunanca basit metin okuma, yazma ve günlük hayatta basit cümle kurma becerisini geliştirecek. 

Bu kursu tamamlayan katılımcılar

– Temel metinleri okuyabilir ve anlayabilir

– Kısa ve basit cümleler yazabilir

– Günlük hayatta temel/basit dialog kurabilirler (seyahat acentalarından bilgi alabilir, toplu taşıma araçlarında güzergâh için bilgi isteyebilir, günlük programı, hava durumu vb. hakkında konuşabilirler.)

İşlenen konular:

Günlük hayat, toplu taşıma araçları, hava durumu, saat, günler, aylar, mevsimler, renkler, kıyafetler, sıklıkla kullanılan fiiler, çoğul, sıfatlar...

Dersler Zoom uygulaması üzerinden sağlanacak olup, 12 haftalık programın (48 saat) toplam katılım ücreti KDV dahil 1100 TL'dir.

Derslere kayıt yaptırmak için lütfen 0536-7184202 no.’lu telefonu arayınız.

Stella Karachristianidou: Yunanıstan, Drama doğumlu. 2012 yılında Selanik Aristotle Üniversitesi Yunan Dili ve Edebiyati Bölümünden mezun oldu. Maastricht Üniversitesi´nde Sanat, Edebiyat ve Toplum programından yüksek lisans derecesi aldı. Robert Bosch Kurumu´ndan burs kazandıktan sonra Hamburg’ta kültürel yöneticilik ile ilgili eğitim gördü. 2014´te İstanbul´a geldi. O zamandan beri Yunan dili ve kültürü odaklı dersler veriyor ve azınlıkl hakları ve kültürü ile igili AB projeleri koordine ediyor.

Sadece teyidli katılımcılar için ve ücrete tabi.


Öğrenci
Mezun
Evet
Hayır