Sîpan Haco

24 Eylül Cuma 19:00

Diyarın Dilleri: Kürtçe -- B2

Sîpan Haco

Atölye

İstanbul Edebiyat Evi'nde #DiyarınDilleri programımız bu sezon da üç ayrı seviyedeki derslerle, çevrimiçi atölye formatında devam ediyor. 

Sîpan Haco'nun eğitmenliğinde, hem yeni başlayanlarla hem de geçmiş sezonlarda derslerini alıp bir üst seviyeye geçen katılımcılarla Kürtçe öğrenmeyi sürdürüyoruz.

B2 Seviyesinde Neler Öğreneceğiz?

B2 seviyesindeki dersleri tamamlayanlar, farklı konularda anlaşılır şekilde Kürtçe metinler yazabilir ve fikirlerini kolaylıkla yansıtabilir.

Akıcı bir şekilde anadili Kürtçe olanlarla zorlanmadan iletişim kurabilirler.

B2 mezunları, soyut ve somut konuları içeren Kürtçe metinlerin ve kendi uzmanlık alanına ait teknik konuları içeren tartışmaların ana fikrini anlayabilir, akademik veya profesyonel anlamda ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

Bu seviyede,

  • Genel gramer konuları
  • Okuma, yazma, gramer, kelime egzersizleri, dinleme, konuşma aktiviteleri

içeren bir program planladık.

Kayıt yaptırmak için lütfen bizi aramakta gecikmeyin:  0536-7184202.

Sîpan Haco: 1983 Urfa - Siverek doğumlu. Ortaokul ve liseyi Siverek'te okudu. 2000’de Antalya'da turizmde çalışmaya başladı. 2002’de İstanbul'a yerleşti ve 2010’da İstanbul Kürt Enstitüsü’nde Kürtçe eğitime başladı. 2014’te Kürtçe eğitimini tamamlayıp eğitmen belgesi aldı ve kurum bünyesinde Kürtçe öğretmenlik yapmaya başladı. 6 Mart 2017’de açılan Kürt Araştırmaları Derneği’nin kurucu üyesi olup, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi. Halen de aynı kurumda yöneticilik yapmakta, eğitim ve yayın organlarında çalışmaktadır.

Sadece teyidli katılımcılar için ve ücrete tabi.


Öğrenci
Mezun
Evet
Hayır