İrem Uşar

12 Ekim Cumartesi 14:30-16:00

Çocuklar Yazıyor

İrem Uşar

Atölye

Çocuklar Yazıyor Atölyesi’nde içimizdeki tüm kıtaları keşfedecek, hazine sandıklarımızı bir bir açacağız. Sandıklarımızın içinden kim bilir ne hikâyeler çıkacak. Birlikte şaşıracak, sevinecek, meraklanacak, heyecanlanacağız. Haydi, al kalemini eline, yazı atölyesine katıl. Unutma, her yazar bir zamanlar senin gibi çocuktu.

Bir çocuğun yazı yazması ne sağlar? Bir çocuğun yazı yazması iletişim, empati ve yaratıcılığı geliştirir. Kendi hislerinin farkına varmasını sağlar. Duygusal gelişimine katkı sağlar. Bir çocuğa yazma yeteneğini kazandırmak, ona düşüncelerini ve duygularını keşfetmek ve anlamlı bir yoldan paylaşmak imkânı verir.

Altı haftalık bu atölye boyunca çocuklar yazmayı deneyimleyecekler. Kim bilir, belki de içlerinden geleceğin yazarları çıkacak. Çocuklarınız bu atölyemize altı hafta boyunca düzenli katılım gösterebileceği gibi, kısmî katılım da gösterebilirler. Çünkü her atölye buluşmasında yenilikler olacak ve her atölye buluşması katılana bir şeyler kazandıracak.

Atölye ile ilgili bilgi ve kayıt için:
0212 252 93 89
0536 718 42 02
info.kiraathane24@gmail.com

İrem Uşar: Notre Dame de Sion Lisesi’nden ve Marmara Üniversitesi Radyo, Televizyon, Sinema Bölümü’nden mezun. 2010’da PEN’in davetiyle Belçika’nın Antwerp kentinde katıldığı yazarlık atölyesinde resimli çocuk kitabı Fenerden Taşınan Işık ‘ı yazdı. Kuuzu ve Lunapark Ailesi, Çocuk ve Gençlik Yayınları Derneği 2011 Jüri Özel Ödülü’ne değer görüldü. Gençler için yazdığı ilk romanı Ayrıkotu daha sonra gözden geçirilmiş baskısıyla Ben Ayrıkotu adıyla yayımlandı. Son romanı yine çocuklar için: Düz Çizgi Tepetaklak.

9-12 yaş arası teyidli katılımcılar için.


Öğrenci
Mezun
Evet
Hayır